Nogomet
0

Heynckes najavio Podolskog u prvom timu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Do kraja sezone će dužnost trenera minhenskog Bayerna obavljati 63-godišnji Jupp Heynckes koji je na tom mjestu zamijenio Jürgena Klinsmanna.

Kako piše Bild, a ako je vjerovati po jednom od prvih treninga koje je vodio Heynckes, onda će najveća novost u timu bavarskog kluba biti povratak Lukasa Podolskog u prvu momčad.

U srijedu je tako novi trener Bayerna postavio na travnjak jedan nasuprot drugog dva Bayernova tima, a u nominalnoj prvoj su se nalazili: Butt - Lell, Demichelis, Lucio, Lahm - Van Bommel, Altintop, Schweinsteiger, Ze Roberto - Toni, Podolski.

Podolski, 23-godišnji nogometaš, već je duže vrijeme nezadovoljan u Bayernu i mnogo puta se najavljivao njegov odlazak, no sam je očekivao daleko veću klupsku promociju nakon što je vrlo dobro igrao tokom Evropskog prvenstva 2008. godine u Austriji i Švicarskoj (četiri pogotka i dvije asistencije).

No, povratak u Bayern je bio traumatičan jer je Klinsmann imao jako malo povjerenja u njega, te ga je nemilosrdno gurao na klupu za pričuve ili tribine. Heynckes će očito napraviti zaokret po pitanju Podolskog.