"Riješio" se Engleske
28

Harry Kane prvi put u karijeri otputovao na egzotični odmor tokom zimske pauze

D. P.
Kane s troje od četvero djece (Foto: Instagram)
Kane s troje od četvero djece (Foto: Instagram)
Nakon što je napustio tokom zime zgusnuti raspored engleskog nogometa, Harry Kane je prvi put u karijeri otputovao na neku egzotičnu destinaciju tokom zime.

Kapiten Engleske reprezentacije ove godine prvi put igra van domovine jer je ljetos dres Tottenhama zamijenio Bayernovim, a engleski nogomet njemačkom Bundesligom. To mu je omogućilo da prvi put otputuje na neku egzotičnu destinaciju, što je običaj kod njegovih kolega koji ne igraju u Engleskoj.

Zgusnut raspored tokom zime nogometašima u Engleskoj ne omogućava ovakvu vrstu odmora i putovanja, a Kane je u 30. godini prvi put iskoristio ovakvu priliku. O tome je već govorio ranije, kada je završila prva polusezona u Bundesligi.

Najbolji strijelac u historiji Tottenhama i reprezentacije Engleske s oduševljenjem je najavio da će prvi put u karijeri otputovati na odmor, a onda je rekao da će se našaliti s prijateljima nogometašima u Engleskoj, koji će zimske praznike provesti igrajući nogomet.

Sada je njegova supruga Kate Kane objavila fotografije s plaže. Majka Harryjevo četvero djece objavila je slike s odmora, no nije navela o kojoj se egzotičnoj destinaciji radi. Ipak, mediji u Engleskoj nagađaju da se radi o Bahamima.

"Moje ljubavi", napisala je Kate uz fotografiju Harryja i troje djece, bez najmlađeg člana porodice, četiri mjeseca starog sina Henryja.

Inače, Kate i Harry imaju četvero djece. Dvije kćerke Ivy (6) i Vivienne (5) te sinove Louisa (2) i četveromjesečnog Henryja.