Poraz u kupu
14

Haris Duljević napokon postigao prvijenac za Nimes

K. H.
Haris Duljević (Foto: Nimes/Twitter)
Haris Duljević (Foto: Nimes/Twitter)
Bh. reprezentativac Haris Duljević postigao je pogodak u porazu njegovog Nimesa od Nice u meču 1/32 finala Kupa Francuske rezultatom 3:1.

Nica je puno bolje otvorila meč, a gosti su već u 29. minuti imali prednost od dva gola razlike. Prvo je Rony Lopes pogodio u 13. minuti, da bi isti igrač u 16 minuta nakon toga postigao svoj drugi gol i gostima donio veliku prednost.

Ipak, u 36. minuti Duljević je iskoristio asistenciju Burnera i pogodio za 2:1, čime je vratio svoj tim u meč i nadu da mogu osigurati prolazak dalje, no u drugom poluvremenu Nimes je primio još jedan gol i tako izgubio sve šanse za prolazak dalje.

Strijelac, na kraju će se ispostaviti i ključnog gola, bio je Lees Melou u 82. minuti.

Za našeg Duljevića ovo je prvi prvi gol u dresu Nimesa nakon što je 2019. godine potpisao za ovaj francuski tim, a za godinu i po uspio je upisati četiri asistencije.

Ranije je Marseille u gostima bio bolji od Auxerrea sa 2:0, kao i Toulouse protiv Bordeauxa, dok je Monaco s minimalnim 1:0 bio bolji od Grenoblea. Lens je u gostima pobijedio Nantesa sa 4:2, dok je Montpellier bio bolji sa 2:0 od Strasbourga.