Dolazi na Koševo?
37

Hadžića priželjkuju u Sarajevu, Musa mu poručio: Sad je vrijeme za šamaranje

N. K.
Anel Hadžić (Foto: EPA-EFE)
Anel Hadžić (Foto: EPA-EFE)
Bosanskohercegovački NBA košarkaš Džanan Musa je, čini se, već poželio dobrodošlicu povremenom nogometnom reprezentativcu BiH Anelu Hadžiću u redove Fudbalskog kluba Sarajevo.

Naime, Hadžić je jučer i službeno napustio redove mađarskog MOL Fehervara, što je izazvalo posebnu pažnju navijača Sarajeva, kluba s kojim se ovaj 30-godišnji veznjak povezuje već duže vrijeme.

Svoju želju za dolazak u Bordo tim nije krio ni u svojim posljednjim medijskim istupima pa ga mnogi već smatraju igračem Sarajeva.

Takvog mišljenja je očito i košarkaš Brooklyn Netsa koji je ostavio zanimljiv komentar na posljednju Hadžićevu objavu na Instagramu.

"Do sada je bilo igranje, sad je vrijeme za šamaranje, dobro došao majstore", napisao je Musa koji ne krije kako je veliki navijač Sarajeva.

Inače, Hadžić je ove sezone do prekida odigrao 13 utakmica u svim takmičenjima za MOL Fehervar, u koji je došao prije četiri godine iz turskog Eskisehirspora. Za reprezentaciju BiH je debitovao 2014. i do sada je sakupio 14 nastupa.