Specijalno obučen
63

Grealish pozirao sa psom plaćenim 29.000 eura, kupio ga je za posebne namjene

D. P.
Grealish s obučenim psom (lijevo) i malenim ljubimcem Skyjem (desno) (Foto: Instagram)
Grealish s obučenim psom (lijevo) i malenim ljubimcem Skyjem (desno) (Foto: Instagram)
Zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish objavio je fotografiju s novim ljubimcem, psom kojeg je kupio nakon strašne pljačke koju je doživio u decembru.

Jack i njegova zaručnica Sasha Attwood ostali su bez više od milion eura vrijednih dragulja iz doma nakon pljačke 26. decembra. Tom prilikom Grealish je bio na gostovanju sa svojim Manchester Cityjem, a provalnici su upali u njegov dom i doslovno ga opustošili.

Provalnici nikada nisu pronađeni, a dok traje potraga, engleski reprezentativac je objavio fotografiju na kojoj pozira sa psom zaštitarom kojeg je platio 29.000 eura.

U pitanju je belgijska malionoa, pas čuvar kojeg je kupio specijalno obučenog od zaštitarske kompanije Chaperone K9 Services.

Osim tog psa, na fotografiji se nalazi i mali pas Skye kojeg je Grealish kupio 2020. godine. Preslatki psić Skye je rase kokapu, koji nastaje križanjem pudlice i koker španijela.

Inače, Jack i Sasha su u novu vilu uselili samo pet dana prije provale i pljačke. Bez obzira na sve, nadaju se da će skupocjeni nakit biti pronađen, a provalnici adekvatno kažnjeni.