Burna reakcija
4

Godinu dana kasnije: Donnarumma ni u Engleskoj nema mira od navijača Milana

D. P.
Donnarumma se nije mogao suzdržati (Foto: Screenshot)
Donnarumma se nije mogao suzdržati (Foto: Screenshot)
Godinu dana nakon što je napustio Milan, Gianluigi Donnarumma nema mira od navijača novog prvaka Italije zbog načina na koji je napustio matični klub, a to je na svojoj "koži" osjetio i na gostovanju u Engleskoj.

Donnarumma je prošle sezone razočarao navijače Milana, ali i one neutralne fanove kada je napustio matični klub besplatno, a u pitanju je klub koji mu je dao priliku da postane prvi golman sa 16 godina.

Mladi golman, također, nije birao klub već je jedino važno bilo da novčana ponuda bude zadovoljavajuća. Na kraju mu je Paris Saint Germain ispunio želje.

Naravno, navijači Milana mu nisu nikada oprostili. Rossoneri su ga vrijeđali transparentima i pjesmama, a onda je jedan navijač Milana zvao Donnarummu na utakmici i dao mu 20 eura, što ga je prilično izrevoltiralo.

Sada je ponovo bio u centru pažnje. Donnarumma nema mira ni u Engleskoj, a nakon utakmice reprezentacija na stadionu Molineux u Wolverhamptonu izvrijeđao ga je jedan navijač Milana.

Navijač Milana ga je prvo uvrijedio, na što mladi golman nije reagovao. Međutim, prozivke su se nastavile i "jedinica" Italije se nije mogla suzdržati pa je nastala svađa. Bilo je evidentno da je Donnarumma izgubio živce.

Video pogledajte OVDJE!