Nogomet
0

Gerrard i za Barnesa najbolji na svijetu

Totalsport
John Barnes (45), trenutačno je izbornik Jamajke, na koju je dužnost došao krajem prošle godine, a iz igračkih dana najviše ga pamte navijači Liverpoola.

Taj nezaobilazni engleski reprezentativac u prvom dijelu osamdesetih godina je odigrao za Liverpool čak 316 premierligaških utakmica, te je ostao u jako ugodnom sjećanju navijačima s Anfielda.

Barnes, pak, s pažnjom prati i dalje svoj nekadašnji klub, a podijelio je s javnosti vrlo slično mišljenje koje je imao i Zinedine Zidane. Naime, Francuz je prije nekoliko dana izjavio da je, po njegovom mišljenju, Steven Gerrard iz Liverpoola trenutačno najbolji svjetski nogometaš.

  • Messi i Cristiano Ronaldo su sjajni ofenzivni igrači. Svako ima pravo jednog od njih dvojice proglasiti za najboljega, no za mene nema nikakve dvojbe ko je najkorisniji igrač za momčad. To je Gerrard, koji je sjajan u napadu, prema natrag, na cijelom terenu ga ima i duša je svake svoje momčadi - rekao je Barnes i nastavio:

  • Takvog igrača treneri obožavaju, a njegov dar za nogometom je ogroman. Već godinama imam visoko mišljenje o njemu i nije odjednom nogometaš kojeg najviše cijenim. Da, Gerrard je sigurno najkompletniji igrač u ovom trenutku.