Nogomet
243

FK Sarajevo: Besplatne ulaznice za volontere, dva sendviča i litar vode

Klix.ba
Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa Udruženjem navijača tog kluba, navijačkom skupinom Horde Zla i Udruženjem Bordo Prijatelji 1946. - UBP1946, organizuje volontersku akciju čišćenja gradova Bosne i Hercegovine koji su pogođeni katastrofalnim poplavama.

"Ovim putem pozivamo sve uposlenike, igrače, trenere, članove, navijače i simpatizere FK Sarajevo da nam se priključe i prijave za ovu akciju. Obrazac za prijavu možete downloadovati na linku ovdje i dostaviti putem e-maila [email protected], na tel/fax 033/664-262 ili lično u prostorijama Bordo caffea, klupskog bifea u ul. M.Tita 38b", navode iz Bordo kluba.

FK Sarajevo se obavezuje da svakom volonteru obezbijedi besplatnu ulaznicu za finale Kupa BiH za tribinu "Sjever - Vedran Puljić", dva sendviča i litar vode.

Klub će nastojati da u saradnji sa svojim sponzorima i prijateljima Kluba obezbijedi i dodatnu opremu, a ovim putem preporučujemo da svaki volonter, ukoliko je u mogućnosti, sa sobom ponese lopatu, gumene rukavice, gumene čizme i kompletnu odjeću za presvlaku (za povratak)", navode iz FK Sarajevo.

Prijave za volontersku akciju "BORDO ARMIJA ZA BiH" će se zaprimati svakim radnim danom od 8:00 do 18:00 sati, od utorka 20. maja 2014. do petka, 23. maja, a vrijeme i mjesto polaska, kao i sve ostale informacije, bit će naknadno objavljene putem zvanične web stranice FK Sarajevo.