Zbog interesa velikih sponzora
0
FIFA i UEFA spriječile uspjeh BiH i Irske?
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi su protiv nas smrc smrc kenj kenj
ma manite se tih teorija zavjere,ljudi su jednostavno bolji,jači,kompletniji,drugo je što su naše novinari izvikali i napalili,pa ipak portugalci igraju u najačim timovima na svijetu.
Heljp Baaaznijaaaaaaa! Heljp!
NO SERING vishe PLS!
KAZE MALI MUJO: NEVOLIM TATAU ON UVIJEK NEGDJE IDE NEVOLIM NI MAMU I ONA UVIJEK NEGDJE IDE VOLIM SAMO REPKU BIH, ONI NIKAD NIGDJE NEIDU. PORTUGAL HVALA !!!!!!!!!!!!
Treci put ne prolazimo. Sve se mijenjalo osim mafije u savezu. KO JE TU KRIV? Bilo je puno cudnih poteza selektora (zabrana pravljenja zutih kartona u Estoniji!?!?). ZASTO?
Portugal je zasluženo prošao dalje, mi nismo mogli parirati objektivno. Ibišević je bio loš, promašili smo u Portugalu čiste zicere. E sad da smo bili bolji vjerovatno bi ih sudije više pogurale i zdravo. Žao mi je Iraca, oni su pokazali kako se hrabro bori, ono što se desilo u Francuskoj je klasična pljačka! Henry igra onom loptom kao da je rukomet, ono je prava krađa. Nažalost (ili na sreću) mi nismo bili ravnopravni Portugalu i nije se lomio rezultat pa da nas suci onako ofirno pokradu.
Ne razumijem zasto brisete komentare koji ne sadrzavaju nikakve uvrede ili bilo sto??? Samo trosite vrijeme ljudima koji se potrude da nesto napisu samo da bi vi \"odlucili\" da nije vrijedno objave. Nikada vise ne dolazim na ovaj sajt, stvarno je dosta.
A da odeš kod hodže da ti stavi kakav zapis za uho?
Normalno je da se od strane sudaca blago favorizuju jače ekipe, tako je uvijek bilo i u klupskom i reprezentativnom fudbalu. Ali mi se nemamo šta buniti jer smo sami krivi, a Portugal je, realno gledajući, daleko ispred nas. Irci jesu pokradeni, a to je Platinijevo maslo... Prošla je Slovenija veliku Rusiju jer su bolje igrali, nas su Portugalci razvalili taktički + nismo imali ni sportske sreće. Što nismo kao Srbija osvojili prvo mjesto u grupnoj fazi, onda ne bi bilo problema... Ne znam koja budala stalno forsira da se igra na onoj njivi. Što se npr. ne igra u Banja Luci, pod Bijelim brijegom i to je BiH, a siguran sam da bili popunjeni do posljednjeg mjesta. Kriv je nogometni savez. Šta rade onda Srbi i Hrvati u savezu osim što kradu pare? Koševo, Grbavici pa i Otoka su bolji od Bilinog polja koji je da nema tribina u rangu Vrapčića.
Da u jednom timu igra 100 Hitlera, a u drugom 11 Srba za BiH, navijao bih za Hitlere... Jedini put kada navijam za Tursku je kada igra protiv vas...Toliko o Bosni...
Kakva je razlika između fudbalera i nogometaša? - Fudbaleri idu na svjetsko prvenstvo!
Nemojte porediti nas i Irce. Oni su ispali klasičnom sudijskom krađom kreiranom od strane UEFE, FIFE i skandinavskih sudija (sjetite se onog norveškog kretena na utakmici Čelzi - Barsa). Nama niko nije kriv što nemamo inteligentne igrače koji su mogli u Talinu namjerno zarađivati žute kartone i čistiti ih u beznačajnoj utakmici protiv Španije, a u baraž ući rasterćeni i bez straha od žutih kartona. Ka nam je kriv što pored Sarajeva i Koševa izaberemo najveću selendru u BiH i njenu oranicu za revanš protiv Portugala. Realno onakav teren je odgovarao ekipi koja brani stečeni rezultat, nego onome ko \"ganja\" rezultat. Na kraju samo, budala može pomisliti da će petnaestak hiljada navijača \"izluditi\" igrače koji u prosjeku svaka tri dana igraju pred 50.000 do 70.000 ljudi. STVARNO SMIJEŠNO.
To da je lova odigrala glavnu ulogu znaju i ptice na grani. Da se nama desilo nešto poput ovoga što se desilo Ircima, već bismo mi to digli na nacionalni nivo i pričali kako Evropa mrzi muslimane i kako nam ne daju napredujemo i bla, bla, bla. U pozadini sve je novac. Da Portugal nije dao go u Zenici bio bi već neki penal. A da smo ga mi zabili, vjerovatno bi bio poništen. Kako god, mi ne bismo išli.
:)) heeeelp Bazniiia pipl