Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su sigurno teroristi iz bosne se prijetili.nema sta muslimani.hehehehehehehe
Al Kaida je izmišljena, Nebodere u Novom Yorku su srušila tajna društva koja vladaju SAD -om sa ciljem da zavladaju cijelim svijetom i pretvore ljudski rod u zaglupljena stvorenja koja će robovati njihovim multinacionalnim kompanijama. Cilj je UNIŠTITI HRIŠĆANSTVO, UNIŠTITI ISLAM I RAZBITI PORODICE-OBITELJI I UNIŠTITI SVAKU SLOBODU LJUDIMA ! Na internetu ima puno informacija o lažima oko tih tzv. terorističkih napada 11. septembra i dr.
gluposti! hoće na svaki način da se održi ta priča o terorizmu, pod svsku cijenu. zasto nisu objavili podatke koje imaju? jos ce isšpasti da su to opet muslimani planirali da napadnu EP CCC gluposti.....nek prodaju tu priču onim idiotim koji u toj još vjeruju