Real sutra u Sevilli
51

Essien debituje, Mourinho Modrića vraća na klupu?

Totalsport
Michael Essien
Michael Essien
Derbi četvrtog kola Primere sutra (subota) će na Stadionu Sanchez Pizjuan u Sevilli odigrati istoimena domaća ekipa i madridski Real. AS piše da hrvatski nogometaš Luka Modrić neće početi utakmicu za goste.

Prednost će, navodi madridski sportski dnevnik, dobiti Nijemac Mesut Özil, umjesto kojeg je Modrić započeo dvoboj trećeg kola protiv Granade na Santiago Bernabeuu prije dvije sedmice.

I Özil i Modrić odradili su za svoje reprezentacije, Njemačku i Hrvatsku, po 90 minuta u kvalifikacijskim dvobojima igranim u proteklih sedam dana. Njemački je veznjak pritom zabio tri od ukupno pet golova za "elf": dva Farskim Otocima u domaćoj 3-0 pobjedi te jedan Austrijancima u bečkom slavlju (2-1).

Druga je značajna vijest najava da bi u Sevilli za Real trebao debitovati Michael Essien, ganski veznjak na posudbi iz Chelseaja. On bi trebao zaigrati u tandemu s Xabijem Alonsom na mjestu zadnjeg veznog igrača.

AS piše da Mourinho želi odmoriti Samija Khediru koji će zaigrati u utorak protiv Manchester Cityja na Realovom domaćem otvaranju Lige prvaka.

Mourinho bi kod Seville sutra u 22 sata trebao izvesti sljedeću 11-orku: Casillas – Arbeloa, Ramos, Pepe Marcelo – Xabi Alonso, Essien – Di Maria, Özil, Ronaldo – Benzema.