Najjačih pet liga
64

Englez čudesno pogodio svih pet šampiona engleskih liga i zaradio petocifren iznos

D. P.
Manchester City je očekivano slavio (Foto: EPA-EFE)
Manchester City je očekivano slavio (Foto: EPA-EFE)
Sretni kladioničar iz Engleske Joe Briant postao je hit na društvenim mrežama nakon što je uspješno prognozirao sezonu u svih pet najjačih liga engleskog nogometa.

Jedan kladioničar osvojio je petocifrenu zaradu nakon što je predvidio pobjednika u svih pet najboljih engleskih nogometnih liga, a konačni dobitak donio mu je jučer Manchester City, koji je u dramatičnoj završnici uspio savladati West Ham i osvojiti četvrti uzastopni trofej lige ispred Arsenala.

Dok je za Manchester City bilo očekivano da osvoji titulu jer je bio prvi favorit, kao i za Leicester u drugom rangu engleskog nogometa, u nižim ligama je sjajno prognozirao i predosjetio je iznenađenja koja su se desila.

Tako je u trećem rangu (Liga 1) prognozirao titulu za Portsmouth, što se na kraju i dogodilo. Koeficijent da će čuveni Pompey osvojiti treći rang iznosila je 12,0 (11/1).

U četvrtom rangu (Liga 2) pronozirao je da će Stockport County osvojiti titulu, što se na kraju i desilo, a koeficijent je bio 7,0 (6/1).

Uspješno je prognozirao ishod sezone i u petom rangu (Nacionalna liga) te je pogodio da će Chesterfield osvojiti naslov prvaka. To se na kraju i desilo u velikom stilu jer je Chesterfield postao prvak s 12 bodova više u odnosu na pratitelje.

Uspješna prognoza svih pet prvaka u pet najjačih engleskih liga donijela mu je 12.624 eura na svega 11 uloženih eura.