Dijamant se upoznao s glumicom
18

Džeko: Angelina je tako draga da je jednostavno moraš voljeti

Klix.ba
Edin Džeko i Amra Silajdžić, otkako su i zvanično objavili svoju vezu, ne prestaju se pojavljivati zajedno na društvenim događajima. Tako se najpopularniji sportista BiH zajedno sa najuspješnijom manekenkom naše zemlje upoznao i sa jednom od najljepših glumica svijeta Angelinom Jolie, koja je ponovo došla u Sarajevo.

Tako se na jednom mjestu našlo troje velikih humanitarnih radnika - Angelina, Edin i Amra, koji, svako na svoj način, pomažu siromašnima.

Do sada oni koji su se upoznavali sa Edinom nisu krili oduševljenje jednostavnošću našeg najboljeg nogometaša, a danas je, baš onako kako mnogi ostanu ushićeni kada vide Edina, i naš dijamant ostao impresioniran Angelinom Jolie, objavljeno je na njegovoj oficijelnoj stranici

"Tako je prelijepa. Tako je draga da je jednostavno moraš voljeti", rekao je Edin, koji nije sakrivao oduševljenje Angelinom, kojoj je poželio ugodan boravak u Sarajevu.

"Želio bih joj zahvaliti u ime svih građana Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine što nas je ponovo posjetila. Njeno prisustvo u glavnom gradu BiH itekako nam znači", priznao je Edin.

Inače, i Angelina i Edin su Ambasadori Unicefa, dok je Amra Silajdžić Ambasador organizacije Bosana.