Izjava nakon meča
0

Dudić: Mi uvijek trebamo prvi primiti gol da bismo počeli igrati

K. H.
Feđa Dudić (Foto: Screenshot)
Feđa Dudić (Foto: Screenshot)
Trener Veleža Feđa Dudić nakon remija protiv Širokog Brijega rekao je da može biti zadovoljan što je njegova ekipa osvojila jedan bod jer su imali rezultatski zaostatak do pred sam kraj meča.
Dudić je rekao da mu je drago što su njegovi igrači u finišu pokušali doći do pobjede, ali im je poručio da tako trebaju igrati svih 90 minuta.

"Kad gubiš do pred kraj utakmice, onda sigurno moraš biti zadovoljan. Na kraju smo htjeli doći do pobjede, prebacili smo Zvonića u napad, imali smo volju i želju, ali mi izgleda moramo primiti gol da bi počeli igrati. Široki je bio bolji u drugom poluvremenu, nedostajao im je završni pas da nas 'matiraju'.

Sve u svemu, mislim da je rezultat realan jer smo bili bolja ekipa od 0:1, čestitam igračima na zadnjih 20-30 minuta i ovako se treba igrati čitava utakmica, a ne kada se primi gol", rekao je Dudić.

S druge strane, trener Širokog Brijega Jure Ivanković je rekao da žali što je njegov tim ispustio bodove u finišu meča, ali i priznaje da je Velež zaslužio jedan bod.

"Prepustili smo Veležu terensku inicijativu, a mi smo svoje šanse čekali iz tranzicije. Mogli smo u prvom poluvremenu biti još opasniji i ranije povesti, a onda nam se drugo poluvrijeme odlično otvorilo. U tom periodu se stekao dojam da smo mi opasniji i bliži drugom golu.

Velež se s tri izmjene stabilizirao, postavio terensku inicijativu i dobro su nas pritiskali, a na kraju je taj jedan prekid preusdio. Žal uvijek ostaje kada vodite i ne osvojite tri boda, ali mislim da je Velež zaslužio bod", rekao je trener gostiju.

Velež u narednom meču igra protiv Leotara, dok će Široki Brijeg igrati protiv Sarajeva na svom terenu.