Nogomet
0

Drogba kritizirao Ševčenka

FENA
Napadač engleskog nogometnog prvaka Chelsea, Didier Drogba kritizirao je svog klupskog kolegu Andriya Ševčenka, navodeći da Ukrajinac stavlja vlastite interese u prvi plan pokušavajući da opravda visinu transfera.

Tridesetogodišnji Ukrajinac nije impresirao od dolaska na Stanford Bridge, postigavši smo tri gola u 21 utakmici. Njegov stil igre razljutio je Drogbu.

"Mislim da Ševčenko nema smisla za kolektivnu igru. Vjerujem da samo misli kako da opravda multimilionski transfer i misli da mu je obaveza da postiže golove po svaku cijenu. Ja volim da proigravam saigrače i zahvalan sam kada mi uzvrate. Tako je bilo dok je Hernan Crespo bio ovde, a ove sezone se vidi razlika. To je šteta jer svi možemo dobiti ako sarađujemo. Pokušavam da ga shvatim", rekao je Drogba.

Dolaskom Ševčenka u Chelsea počele su glasine o mogućem Drogbinom odlasku sa Stamford Bridgea, mada Mourinho preferira igru s dva isturena napadača.

"Nikad se nisam bojao konkurencije i Ševčenka nikada nisam smatrao kao prijetnju", rekao je Dorgba, koji je ove sezone postigao 14 pogodaka.

"Obojica znamo da nismo rivali, jer u klubu ima mjesta za dva napadača. Razumijem da se nalazi u teškoj poziciji, ali mislim da mora shvatiti da su interesi kluba na prvom mjestu", rekao je Drogba.