'Ovo je stvar principa'
0
Demir Hotić tuži Željezničar
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa Hoticu je ako nista znali i uplacen novac koji je bio predvidjen u slucaju prekida ugovora,negdje oko 30 hiljada eura nisam siguran...
brko moj te protandrko
ti fola ganjas neke principe, nista nisi uspio, nista.. pa veliki se prepoznaju u porazu, a ti bi jos da tuzis \"princip\".. nisi bio dobar, ma vozdra. shvatas
Koji Amar Osim? I to sto ima kao neko ime neka babi zahvali..Prodao se kad je mogao, pa kad nije islo, eto ga opet! I opet ce se prodati kad mu se prilika ukaze za to!
ee moj brko koji si ti jad.... pa majmuna da se pokazao nesto mozda bi i ostao a ne kretencina mrtva nista nije uradio i jos mu krivo sto su ga otjerali .... ccc amar,amar, OSIM,OSIM Vratit ce se nas ljoze na put stare slave... limVo te ljoZe
Postoji ugovor i ugovor se mora postovati. Onaj koji raskine ugovor, mora i da plati odstetu. Tako je svugdje i tako ce biti i u ovom slucaju. Samo to izgleda ovi u Zeljinoj upravi ne znaju.
@ Sok Mamu ti ukinem pitarsku...
Veselo mi s tobom nekad beseeee, kad si Zvezdo bila prvak svetaaaa... Plava gamad krade ciganske pjesme, ahahahaha ! Treba vas ukinuti, bruke jedne !
Sve sto zelim u ovom trenutkuuu, igraj Zeljo igraj i pobjediii, za nama ce ostati nerediiii, igraj Zeljo igraj i pobjediiiii... Veselo mi s Tobom nekad bjeseee, dok je OSIM predvodio plaveee, tad smo bili na vrhuncu slaveeee, dok je OSIM predvodio plaveee...
nemere se od govana pita napravit
AMAR AMAR OSIM OSIM Sad cete vidjet sta je ZELJO kad se srcem igra Nema kod Amara spavanja
Ma nema se ovom covjeku sta prigovorit! Pa i da Ivica Osim vodi ovakav Zeljin kadar ne bi mogao bolje od 8. mjesta! I u pravu je Hotic sto ce bagru tuzit, prije njega je to i Starovlah uradio! Treba se upitat je l\' to nijedan trener ne valja ili ovakve uprave nakaradne???
ima lik ponudu od NK Ozren iz Semizovca Druga liga Federacije i NK Ilijas Prva liga Kantona Sarajevo...
Hoticu tebi svaka cast..na prikazanom...covjek i nebi mogao bolje..i amar je rekao da je ovoj ekipi najveci domet 9 mjesto..
mozda da prodate svoje trofeje sa sada vec historijskim, da ne kazem antickim vrijednostima. mozete onda od tih para priustit nekog ozbiljnijeg trenera i igraca.