Posrnuli as
19

Dele Alli snimljen s četiri djevojke u krevetu u noći kada je koristio "hippy crack"

H. H.
Fotografija Alliija s četiri djevojke i tri prijatelja (Foto: The Sun)
Fotografija Alliija s četiri djevojke i tri prijatelja (Foto: The Sun)
Engleski nogometaš Dele Alli snimljen je sa balonom u ustima okružen kanisterima gasa za smijeh poznatog i kao "hippy crack", a iste noći nastala je i nova kompromitirajuća fotografija nekada najveće engleske nogometne nade.

Na njoj je prikazano kako se 27-godišnji igrač nalazi na krevetu sa još trojicom prijatelja i četiri polugole djevojke, a prije toga u noćnom klubu potrošio je više od 6.000 funti na šampanjac i tekilu.

Ekskluzivne fotografije koje je objavio The Sun prikazuju Allija kako skriva lice dok je u krevetu sa prijateljima, uključujući nedavno penzionisanog bivšeg igrača Chelseaja Izzyja Jay Browna i četiri mlade djevojke.

Foto: The Sun
Foto: The Sun

Isti izvor tvrdi da je bivši nogometaš Tottenhama dva puta u deset dana napuštao Tursku, a trenutno je u vezi sa modelom Sports Illustrateda Cindy Kimberly (24).

Inače, Alli je završio na operativnom stolu zbog problema s kukom. Operacija je prošla dobro i Englez je najavio povlaćenje s društvenih mreža kako bi se usredotočio na povratak nogometu.

Alli je potvrdio da je zbog operacije sezona za njeg završena, a to znači i da je privedena kraju posudba iz Evertona u Bešiktaš.

Dele Ali je bio jedan od bisera Tottenhama i igrač kojem se predviđala velika budućnost, ali njegova karijera doživjela je strmoglav pad zbog nesportskog načina života.

U januaru 2022. godine potpisao je za Everton koji ga je odmah pozajmio Bešiktašu, ali je za tim iz turske lige odigrao samo 13 ligaških utakmica i dvije u kupu