Susret asova
79

Dani Olmo odradio trening s Cro Copom i pohvalio se "polugom": Ne može ništa

H. H.
Olmo se družio s Mirkom Filipovićem i Antom Delijom (Foto: Instagram)
Olmo se družio s Mirkom Filipovićem i Antom Delijom (Foto: Instagram)
Španski reprezentativac i član njemačkog Leipziga Dani Olmo (23) već nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, a nekadašnji nogometaš Dinama susreo se i legendarnim MMA borcem Mirkom Filipovićem.

Olmo je došao s bratom Carlosom (25) i menadžerom Andyjem Barom (38), a u dvorani su ga dočekali Mirko i njegovi puleni Ante Delija (31) i Satoshi Ishii (34).

Olmo je s popularnim Cro Copom čak odradio i trening, a snimke je objavio na svom Instagram profilu. Filpović mu je pokazao nekoliko poteza, uključujući i čuvenu "polugu", a Španac je jedva dočekao da inserte podijeli sa svojim fanovima.

"Ne može ništa", napisao je Olmo u opisu videa koji je objavio.

Sjajni nogometaš je također bio u Karlovcu, gdje je posjetio tamošnji nogometni klub i svog bivšeg trenera Sretena Ćuka, koji ga je trenirao u drugoj ekipi Dinama.

Podsjetimo, Olmo je kao devetogodišnjak iz redova Espanyola prešao u Barceloninu omaldinsku školu La Masiju, prije nego je iznenadio mnoge odlaskom iz Barce u zagrebački Dinamo 2015. godine, odakle je 2020. godine otišao u njemački Leipzig.

S druge strane, hrvatski MMA borac Mirko Filipović je u martu 2019. godine objavio kraj karijere uz informaciju da je imao moždani udar, a srećom uspio se oporaviti i vratiti se normalnom životu, no bez ozbiljnih treninga i borbe. Cro Copov profesionalni omjer je 38 pobjeda, 11 poraza, dva neriješena meča.