Veselje na Euru
0

FOTO / Članice HDZ-a pokazale grudi u znak podrške "Vatrenim"

Klix.ba
Dvije djevojke iz Krapine, koje su ujedno članice HDZ-a Hrvatske, pokazale su svoje grudi u okupljenoj masi navijača reprezentacije naših susjeda, koja nastupa na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.
Kako piše hrvatski portal Index.hr, fotografije su postale hit na Facebooku. Jelena i Viktorija su se pojavile na zidovima Facebook profila mnogih hrvatskih navijača. O "egzibiciji" dviju djevojaka se priča u njihovoj Krapini, a ništa manje interesantna tema nisu ni na društvenoj mreži Facebook.

Prema komentarima objavljenim ispod fotografije, jedna od djevojaka radi u Ministarstvu kulture, a druga je potpredsjednica mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije. Uprkos podacima na službenoj stranici, Jelena tvrdi da Viktorija nije potpredsjednica i da nema funkciju u HDZ-u. Djevojke su rekle i da njihov privatni život nema veze s onim što rade i istakle su važnost pružanja podrške reprezentaciji.

Jelena i Viktorija su izjavile da nimalo ne žale zbog svojih postupaka te da je najvažnije da je Hrvatska pobijedila. Njih dvije smatraju da će Vatreni savladati i Azzure.
Vezani članci