Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NORMALNO DA SAM MESI BAZDAREVIC REKO DA BI MU POPIJO BALISKE KTV JEL PRLJAVA PA DA JE OCISTIM OD PRLJAVSTINE:MENI JE MOJ PRESJEDNIK FRANJO TUDMAN REKO SAMO TI MORES D ABALIJE ODVEDES NA NEKO NATCECANJE JER OVE BALIJE NEZNAJU NISTA:A STO SE TICE UTAKMICE IZMADU POTURICA -TURSKE NORMALNO DA CEMO NA NAVIJATI ZA TURKE:MA VOLIMO SAMO NEKA BALIJE IZGUBE NEMA VEZE SKIM IGRAJU:
Jao, jao sve isfrustrirani. Da je Meho trener , naravno da ne bi navijala za Bosnu. Ali kad je hrvat trener i to još Ćiro, to je nešto drugo.Naravno, HRVATSKA JE U SRCU I DA IGRA HRVATSKA PROTIV BIH, SVI BI Z A HRVATSKU NAVIJALI. POLA IGRAČA U HRVATSKOJ IMA PODRIJETLO IZ HERCEGOVINE, A BIH JE I BILA NERKAD HRVATSKA I BIT ĆE OPET... SVEJEDNO, JA POŠTUJEM SVE ALI SVOJE VOLIM NAJVIŠE. SIGURNO ZANMO SVI HRVATI AZ KOGA ĆEMO NAVIJAT SLJEDEĆU UTAKMICU(NARAVNO BIH), SAMO SE PITAM ZA KOGA ĆETE VI? VI NE KONTATE ŠTO NAMA HRVATSKA ZNAČI,ONA JE NAMA SAMO DOBRO DONJELA I POLA NJENIH IGRAČA PODRIJETLOM SU IZ BIH. ALI NE RAZUMJEM VAS, KAKO MOŽETE ZA TURSKU NAVIJAT , KAO DA NIAKD POVIJEST U ŠKOLI NISTE IAMLI ILI STE VEĆIAN NEPISMENI.
BOOS JEBOTI BOSNA I TUSRKA FAMILIJU. CIGANE JEDAN. AL NEKA JEBI JOS MALO DOK MOZES, VRIJEME HRVATA JE PROSLO JEBANI STE ZA KOI MJESEC NECEVAS BIITI NIGD DOK VRIJEME NASE BOSNE DOLAZI. BOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNAAAAA!!!!!!!!!!!
HADJIJA DA TI KRATKO ODGOVORIM AKO NEKAD PROCITAS. HVATAJ SE SERDZADE I TESPIHA I ZACEPI !
Ćiru ću vazda gledat kao covjeka nacionalistu odnosno ustasu jer je Meši Baždareviču reko da će mu se bosanske krvi napiti.... a stručnjak jest.... nema ga boljeg na Balkanu definitivno... ko ga šiša... ajmo na Svjetsko!
Smiješno ovaj pita za koga će Hrvati navijati kada bude igrala BiH - Turska, pa vi sami ne znate za koga ćete navijati, a nama je svejedno, sve je to Turska
ciro ciro ciro
Pustite provokatore, kakvo navijanje za tursku? Bih je zakon! A vala volim i kad pobijede i Slovenci i Hrvati ... Na k..... mi ide jedino više to sa savezom. Pa neigra savez ljudi božji. Pustite nas bar malo da se i mi ponosimo.
Veteran mani se shlagera. Bolje bi ti pristajao pijacni stand nego PC na kome pises tako ne obrazovano!
Ovim negativno naelektrisanim,upozorenje,pustite narod da se veseli.Naprijed Bosno!
talibani za koga će te navijati slijedeću utakmicu !?? Ćiro PEDERU u srcu ti bosna u glavi ti fosna. NA MALA NA NA
hrvatice ajd isusa ti ne mlati ti o pravdi i postenju,gdje su vama nase drzavne zastave?nema ih naravno,jar vi ste veliki rvati,vi nevolite Bosnu. zato ti i takvi ko ti ne mlatite o postenju.
S Ćirom je sve moguće, svaka čast... Hrvati će navijat za svoju zemlju, dakle Bosnu i Hercegovinu. Samo ne znam za koga ćete vi navijat, mi ne mrzimo nikoga za razliku od vas(pojedinaca, čast izuzecima) koji sve radite iz inata. Nadam se da ima malo onih kao što je nick BosS, JA...vas ne vole ni vaši jer ste jadni i isfrustrirani. Ja ne gledam ljude na osnovu nacije već na osnovu toga kakva je osoba. Samo dobrim ljudima i onima koje žele dobro ovoj zemlji mjesto je ovdje. Najsretnija bi bila kad ne bi bilo mržnje i svi zajedno navijali za našu Bosnu, hladnu i ponosnu:)
eh BiH - Turska....hocemo li svi navijati za tursku ?! zar ne bi tako trebalo, ili je ovo bih, ili turska...doduse ovdje ima najvise turskih navijaca. onda kud svi turci tu i mali mujo...naprijed turska !!!
Nemogu da vjerujem da sarajka razmišlja bolje od pojedinaca ovde svaka čast.