Silvio Berlusconi
0

"Cassano je zamjena za Ronaldinha koji odlazi"

Totalsport
Berlusconi: Živopisna politička karijera
Berlusconi: Živopisna politička karijera
Potvrdivši vijest o dolasku Sampdorijinog odbačenog napadača Antonija Cassana talijanski premijer i prvi čovjek AC Milana, Silvio Berlusconi, otkrio je i informaciju da će se klub rastati od Ronaldinha.

Najbolji nogometaš svijeta za 2004. i 2005. godinu neće produžiti ugovor s "rossonerima" koji mu ističe krajem sezone i za koje nastupa od 2008. Klub je spreman odreći ga se i zamijeniti Cassanom koji bi trebao potpisati ugovor u trajanju od četiri godine i koji je pristao sam namiriti trećinu odštetne klauzule (pet miliona eura) svom bivšem klubu, madridskom Realu, koji je, uz Sampdoriju, vlasnik njegovog ugovora.

"Djelomičan razlog Cassanova dolaska je i taj što se izglednim čini Ronaldinhov odlazak. Uzimamo pravog zamjenika", smatra Berlusconi potvrđujući vjerojatni odlazak Ronaldinha u ili matični Gremio, ili Corinthians.

Cassano bi u Milanu trebao igrati s brojem 99 na leđima. Istoga je u kratkom razdoblju igranja za "rossonere" imao trostruki najbolji nogometaš svijeta (1996.,1997., 2002.) Brazilac Ronaldo, koji Ronaldinha u Corinthiansu čeka raširenih ruku.