Otkrio neke tajne svojih saigrača
0

Casillas: Benzema nosi drečavi donji veš koji nam odvlači pažnju

Klix.ba
Iker Casillas
Iker Casillas
Golman Real Madrida Iker Casillas odlučio je otkriti neke intimne tajne svojih saigrača pa je tako za Benzemu kazao da nosi jeftino i drečavo donje rublje koje svima u svlačionici odvlači pažnju.

"Benzemino donje rublje je toliko kričavo da ne možete prestati buljiti u njega. S obzirom na to koliko je šareno, on u svlačionici ne može proći neopaženo. Ali to je Karim. On je hrabar muškarac kada je u pitanju moderno donje rublje", izjavio je Casillas.

Golman, koji je otkrio da ga saigrači u svlačionici zovu dinja, kazao je da unutar ekipe postoje klanovi.

"Cristiano, Fabio i Pepe provode puno vremena zajedno. Često zajedno održavaju sastanke portugalskog dijela ekipe i to jedan od razloga zašto su toliko bliski", kazao je Casillas i šaljivim tonom dodao da bi s Cristianom Ronaldom išao na odmor samo ukoliko bi mu svi troškovi bili plaćeni.

"Za razliku od Portugalaca, Higuain i Di Maria se druže sa španskim momcima. Ozilu i Khediri treba malo više vremena da se adaptiraju, iako Sergio Ramos puno razgovara s Ozilom. Zbog toga ga često zezam jer je on tip koji ne priča puno pa su mu i govori na konferencijama za novinare prava noćna mora", rekao je Casillas.