Nogomet
0

Bh. juniorke će učestvovati na razvojnom kampu u Bugarskoj

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Ženska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine "U-18" će od 4. do 7. augusta učestvovati na UEFA razvojnom turniru koj će se održati u bugarskom gradu Albena.

Izabranice Nikole Nikića pred UEFA razvojni kamp prvo će se 1. augusta okupiti u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici nakon čega će otputovati u Bugarsku gdje će se sastati sa selekcijom Rusije, Turske i Bugarske.

Na spisku za ovaj razvojni kamp našle su se: Zerina Piskić (SFK 2000), Merima Bujak (Bayer 04 Leverkusen, Njemačka), Ajla Pašalić (Gelre, Holandija), Edina Čakić (Vaux le penil - la rochette, Francuska), Marinela Lovrić (Mladost Nević Polje), Ana Bojanić (Mladost Nević Polje), Josipa Strukar (Mladost Nević Polje), Emina Kantić (Borac Jelah), Marija Aleksić (Banja Luka), Jelena Koprena (Banja Luka), Ulmija Lužić (Čelik), Lejla Koluh (Čelik), Dajana Spasojević (Modriča), Vanja Milošević (Modriča), Andrea Grebenar (SFK 2000), Mirha Hadžo (SFK 2000),Albina Butković (Fortuna Živinice), Emina Omerović (Fortuna Živinice), Amra Isaković (Mostar), Andrea Crnobrnja (Željezničar 2011).

Bh. juniorke 4. augusta sa početkom od 10.30 sastat će se sa selekcijom Turske, dan poslije u 17.45 sati sa Rusijom dok je za petak 7. augusta sa početkom od 10 sati planirana utakmica sa Bugarskom.