Nogomet
0

Benitez raskida ugovor s Interom

Totalsport
Rafael Benitez
Rafael Benitez
"U pregovorima smo s Interom u vezi raskida ugovora", potvrdio je talijanskim medijima u srijedu Manuel Garcia Quillon, agent Rafaela Beniteza.

"Konačna odluka još uvijek nije donesena pa ćemo se ponovno sastati sutra kako bismo nastavili pregovore i pokušali pronaći rješenje", dodao je.

Ovaj dio o rješenju odnosi se vjerojatno na osam miliona eura koliko Inter mora platiti Benitezu u slučaju preuranjene smjene.

Najnoviji je ovo dokaz popucalih veza trenera ekipe i kluba koji je u 2010. godini osvojio pet naslova. Tri (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup) u potpunosti je potpisao bivši trener Jose Mourinho, a posljednja dva u klupske vitrine sjedaju pod Rafaelom Benitezom. U pitanju su naslovi u Talijanskom superkupu i nedavni sa Svjetskog klupskog prvenstva.

Dodajmo ovome da su pojedini mediji već smijenili Beniteza, pa je tako La Gazzetta dello Sport, prenosi Goal.com, napisala da je Benitezu otpusnica uručena putem elektronske pošte. Oproštajno pismo, dodaje se, uputio je klupski odvjetnik.

Bivši Milanov trener Leonardo i klupska golmanska legenda Walter Zenga najglasnije se spominju kao Benitezovi nasljednici.