Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka mu j hrvatica, a otac moze biti bilo ko ili niko... Milion puta je izjavio da je Svedjanin, nikad u Bosnu nije ni dosao. Nema mene sta boljeti, ni iz mog dzepa ni u moj dzep bilo koja da je ekipa pobjedila. Boli me neka stvar za to, nego gluposti valjate.
Bjaaaaziiii papak, Ibrahimovic legenda . Da te ne boli ne bi se proziv\'o ovdje na portalu. To legendo , a usput, golcina je glava boli :)))
Bas bi volio da me zviznes, vjeruj mi... Eto to mi je zelja, aj ostavi kontakt pa da se nadjemo da vidimo ko ce koga zviznuti!!! A sto se ibre tice, ja ti ponavljam opet, nije ni Bosnjak ni musliman. Samo glupim Bosnjacima moze biti sve, pogledaj malo na youtube-u kakv je izjave davao. JA SAM RODJENI SVEDJANIN!!! Cuj musliman u srcu hahhaa, e bas me nasmija. Znaci pij, tetoviraj se, radi sve sto nije u opisu islama i musliman si? Bitno je da si u srcu? A? Nemam ja sta crkavati, meni je ovo smijesno sve sto pisete. Vece gluposti nisam procitao ovdje :D
Hajte sad svi sto ste protiv Zlatana, nagnite se i PO*USITE MU!!!!!!!!! NAPRIJED ZLATAN!
ako te zviznem zujace ti u usima i naredne godine, Ibra je musliman, a ko je vjernik a ko nije samo Allah zna, odanost vjeri se ne ocitava samo rijecima i djelom,vjera je u srcu i o tome se ne raspravlja, on je nas a vi crknite... Who is your daddy? :)
a kad ce ovaj levat zaigrat za rep?*
TOOOOOOOOOoooo LEGENDOoooooooooooooooooo!!!! ZA BAJRAAAAMMMMMMMMMMMMmm a onom pedercicu obrijanih nogica ronpadu u sridu!!!! BiH4EVER!
ja nisam odavleeeeeeeeen ej raja, znali neko skim igramo prvu tekmu na SP u JAR? Hocel nas bosnjak musliman Ibra bit u prvoj postavi i trebajul vize za nas bosance za dole tu Hafriku?
Evledine Mustaficu, ja ne znam sto je to Pepe los bio? Covjek je odradio svoj dio posla za 10! Ramos i Arbeloa istrce, a on i Albiol ostanu sami? Ko onda radi vecinu posla u odbrani? Vecinu lopti je on kontrolisao koje su isle prema napadacima Barcelone. Pametnije ti je da ides cuvati te pilice sto imas ili zabavljaj Alisu, da joj nije dosadno u ova doba! Ohani bolan od tastature vidis kakve gluposti samo valjas...
to je rodila majka hrvatica babo je mogo bit svako pa i komsija Milutin, aj znaj.
hahahahah..ovo je pepeu i kompaniji za bilino polje hhahah
Toooooo Ibro brate!!!!!!
zzz svaka cast za komentar. Ibra nije musliman jer se pod tim pojmom smatra da covjek praktikuje vjeru a Ibra to sigurno ne radi. No nije moje da o tudjem vjerskom opredjeljenju pricam. Samo znam da je Ibra izjavio da je 100% svedjanin. Sto se tice tekme navijam za Real i mislim da je realno x trebao biti ali ono sto je bitnije jeste to da je Real pokazao da se vatri treba suprostaviti vatrom tj. stvarati prilike, napadati, pucati kontranapade i ostalo. Sjajna tekma, timovi nisu bili 100% spremni tako da jos bolju tekmu ocekujem u aprilu. HALA MADRID!
Bosanski nepismeni pametnjakovici, sredite svoj zivot pa komentarisite druge. Cigle, sjekire i metle ste zamjenili tastaturom pa vam je olaksavajuca okolnost zamisljati sebe da ste neko i nesto preko interneta. Real odlicno odigrao s novim igracima, Barcelona nije zasluzila pobjedu iako ni za jednu ekipu od ove dvije ne navijam. A samo me interesuje po cemu je Ibrahimovic musliman? Po tome sto je sav istetoviran, po tome sto je rekao da nista Bosansko u sebi nema, po tome sto je rodjen u Malmu? Ovi admini bi bas trebali zabraniti sve komentare na clanke koje objavljuju... Samo od Sarajevo-x stranice prave sramotu i za ime koje nosi i za narod koji ostavlja komentare.
hebo real i njihove fanove, ko kakav klub....mene vise interesuje gdje su oni sada koji su govorili da je Ibrahimovic taraba naspram Eto-a.....treba li da nabrajam pored ove ljepote od gola, ostale fazone sto ih ibra prosipa kako je dosao u Barcu???????????????????????????????????