Tvrdi da se promijenio
19

Balotelli: Kontrolirat ću se na Euru

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: Arhiv/AFP)
Mario Balotelli (Foto: Arhiv/AFP)
Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli uvjerava selektora nogometne reprezentacije Italije da će se "fino" ponašati na Euru.

Iako se radi o igraču koji posjeduje veliki nogometni talent, Balotelli je postao najpoznatiji po svojim ispadima na utakmicama, crvenim kartonima, ali i radnjama izvan travnjaka (provaljivanje u ženski zatvor, paljenje vlastite kupaonice...). Međutim, 20 dana do početka europske smotre, napadač Manchester Cityja tvrdi da će biti "normalan" i da se promijenio.

"Sanjao sam o nastupu na Euru još dok sam bio malo dijete. Nositi talijanski dres je oduvijek bio moj san, a sada je postao i java. Jedva čekam da započne Evropsko prvenstvo", rekao je Balotelli za Corriere dello Sport, te nastavio.

"Napravit ću sve da budem onaj pravi. Ja i moji saigrači želimo da reprezentacija postigne dobar rezultat kako bi priuštili našem narodu barem malo veselja", izjavio je Talijan, a nakon toga se ogradio od bilo kakvih mogućih ispada u Ukrajini i Poljskoj.

"Bez brige, neće biti problema sa mnom na Euru. Kontrolirat ću se. Cesare Prandelli i Roberto Mancini su najbolji treneri s kojima sam ikada radio. Veoma sam im zahvalan što se toliko brinu o meni", rekao je, te istaknuo favorita za Euro.

"Španija je najjača reprezentacija svijeta, ali niko nije nepobjediv. Italija će biti najugodnije iznenađenje Eura", zaključio je Balo.