Sjećate li se Eve?
3

Atraktivna doktorica Eva Carneiro najavila povratak, navijači Chelseaja nisu je zaboravili

D. P.
Carneiro bi se mogla vratiti u Chelsea (Foto: Chelsea FC)
Carneiro bi se mogla vratiti u Chelsea (Foto: Chelsea FC)
Atraktivna doktorica u sportu Eva Carneiro najavila je mogući povratak u Chelsea nakon što su je navijači na društvenim mrežama molili da ponovo pristupi velikanu sa Stamford Bridgea.

Carneiro (49) mnogi su zaboravili nakon što je zbog svađe s Joseom Mourinhom napustila Chelsea. Ipak, nije se povukla iz svijeta nogometa pa je radila kao konzultant za jednu sportsku bolnicu u Kataru uoči i za vrijeme Svjetskog prvenstva.

No, kako je to prošlo, otvorio se prostor za mogući povratak u Chelsea. Navijači su joj počeli slati apele preko društvenih mreža, a sve kako bi se spriječile brojne i učestale povrede od kojih se klub ne može oporaviti.

Tako se iz mjeseca u mjesec ponavlja povreda sjajnog beka Reecea Jamesa, koji je obnovio povredu u proteklom kolu protiv Bournemoutha, a van stroja su Ben Chilwell, N'Golo Kante, Ruben Loftus-Cheek, Armando Broja, Wesley Fofana i Carney Chukwuemeka.

Zbog toga, navijači su zatražili od Eve da se vrati u klub, pošto Mourinha više tu nema, a ona im je dala takve naznake.

Gibraltarka je poručila "idemo", na poruku u kojoj je navijači Chelseaja pozivaju na "posljednji ples".

Podsjetimo, Carneiro je napustila klub nakon svađe s Mourinhom 2015. godine. Tada je portugalski stručnjak Evu napao zbog toga što je utrčala na teren kako bi odradila tretman nad Edenom Hazardom.