Nogomet
0

Ante Miše novi trener NK Vitez

FENA
Ante Miše
Ante Miše
Nogometni klub Vitez danas je u popodnevnim satima dogovorio saradnju s Antom Mišom.

"Nekadašnji proslavljeni igrač i trener HNK Hajduk Split, te povremeni reprezentativac Hrvatske, novi je trener prve momčadi našeg kluba", potvrdio je to večeras u izjavi za medije glasnogovornik NK Vitez Ivan Sajević.

Uprava NK Vitez nakon serije loših rezultata prihvatila je ostavku trenera Valentina Plavčića, koji je vodio ekipu u historijskom uspjehu i ulasku u najviši rang natjecanja u BiH.

"Ovim putem uime kluba želim uputiti zahvalu našem dosadašnjem treneru Plavčiću na svemu što je učinio za naš klub. Zahvaljujemo se i našem novom treneru Anti Miši na korektnosti prilikom razgovora, ali i činjenici da je prepoznao NK Vitez kao potentnu sredinu i odlučio prihvatiti naš poziv", rekao je u izjavi za medije glasnogovornik NK Vitez Ivan Sajević, te potvrdio da će u ponedjeljak s početkom u 12:30 sati u prostorijama NK Vitez biti upriličeno svečano potpisivanje ugovora i konferencija za medije.

Ante Miše prisustvovao je susretu Viteza i Zvijezde, u kojem je imao priliku pogledati svoju novu ekipu, ali uvjeriti se i u pojedinačni kvalitet pojedinih igrača.

"Prije svega želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju čelnim ljudima mog novog kluba. Uključit ću sve ambicije i znanje da Vitez pokuša napraviti puno bolji rezultat nego što je do sada. Zadovoljan sam viđenim u utakmici sa Zvijezdom, mislim da imamo potentnu ekipu i trenutna pozicija na tabeli ne otkriva realnu sliku. Jedva čekam trening u ponedjeljak da prvi put s momčadi izađem na teren i da se pokušamo što bolje spremiti za utakmicu u srijedu protiv Sarajeva, kao i subotnju utakmicu s Travnikom, koja nam je možda u ovom trenutku i bitnija", kazao je u izjavi za medije Ante Miše.

Uprava kluba zadovoljna je angažmanom Ante Miše, što je potvrdio i predsjednik kluba Slaven Garić.

"Uprava Nogometnog kluba Vitez se odlučila za Antu Mišu. Nadamo se da ćemo ostvariti naš cilj, a to je ostanak u Premijer ligi. Gospodinu Miši želim dobrodošlicu i da još dugo ostane u našem klubu", rekao je Slaven Garić, predsjednik NK Vitez.