Nogomet
0

Ancelotti: Završili smo s dovođenjem pojačanja

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti izjavio je u petak kako londonski nogometni premierligaš ovoga ljeta više nema namjeru dovoditi pojačanja.

Tom je izjavom zatvorio vrata eventualnom dovođenju Francka Riberyja, Sergija Agüera i Andree Pirla, igrača za koje je Chelsea posljednjih dana, prema navodima engleskih medija, pokazivao zanimanje.

Londončani su ovo ljeto u svoje redove doveli veznjaka Jurija Žirkova iz moskovskog CSKA-a, napadača Daniela Sturridgea iz Manchester Cityja te golmana Rossa Turnbulla koji je kao slobodan igrač došao iz Middlesbrougha. S posudbe su se, pak, vratili Claudio Pizarro i Andrij Ševčenko. Ancelotti tvrdi da je sretan s trenutnim kadrom i da neće ulaziti u nove kupovine.

  • Ne želim dovoditi nove igrače jer mislim da je trenutna momčad vrlo kompetitivna - odlučan je Talijan.

Potvrdio je, također, da nema namjeru prodati Ricarda Carvalha i Deca njihovom nekadašnjem treneru Joseu Mourinhu koji je sada na klupi Intera.

  • Ni u jednom trenutku nismo razgovarali o prodaji Carvalha i Deca. Oni su nam iznimno važni, Carvalho je vrlo inteligentan u defanzivnim zadacima, a trebamo i igrača Decovih kvaliteta. Oni ostaju u Chelseaju - rekao je Ancelotti.