Nogomet
0

Agent: Milan si ne može priuštiti Fabiana

Totalsport
Napadač Seville i brazilske nogometne reprezentacije Luis Fabiano (28) izrazio je nedavno javno želju da zaigra u redovima Milana.

Ugovor Fabiana sa Sevillom veže do 2011. godine, ali talijanski dnevnik La Repubblica povezao je njegovo ime u kontekstu transfera s Milanom nakon što je “rossonerima” prema svemu sudeći propao mogući posao sa 23-godišnjim bh. reprezentativcem Edinom Džekom, jer njegov Wolfsburg stalno odbija prodati svog drugog najboljeg strijelca prošle sezone (26 golova u Bundesligi).

Ipak, prema riječima Fabianovog agenta Josea Fuentesa, do transfera će teško doći.

  • Fabiano je ugovorno vezan još dvije godine, a odštetna klauzula u ugovoru je 30 miliona eura. Budimo realni, u ovom je trenutku tek četiri ili pet klubova sposobno platiti takvu sumu. Ko god je zainteresiran za njegovu kupnju neka se obrati Sevilli i tada ću ja intervenirati – rekao je Fuentes, te se nadovezao na želju svog klijenta da zaigra za Milan.

  • Jedna je stvar reći što bi on htio napraviti, a posve druga su namjere i planovi kluba s igračem. Real Madrid je želio kupiti Kaku i to je na kraju učinio, ali zasad je Luisu Fabianu najbolje da samo igra najbolje što može i daje sve od sebe - zaključio je Brazilčev agent.

Fabiano se trenutno nalazi s brazilskom reprezentacijom na Kupu konfederacija u Južnoafričkoj Republici gdje je u tri odigrane utakmice postigao isto toliko golova.