Usred emisije na RTL-u
29

Adil Rami je prebolio Pamelu Anderson (56), javno se udvarao 61-godišnjoj pjevačici

E. B.
Liane Foly, Adil Rami i Pamela Anderson
Liane Foly, Adil Rami i Pamela Anderson
Nekadašnji nogometni reprezentativac Francuske Adil Rami je, osim po nogometnim vještinama, široj svjetskoj javnosti bio poznat i kao dečko Pamele Anderson. No, čini se da je konačno prebolio rastanak sa zvijezdom Baywatcha i pronašao je novu simpatiju.

Rami (38) je već šest mjeseci slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Troyesom, no još uvijek nije objavio završetak karijere, a dok čeka ime narednog kluba dospio je u centar francuske javnosti nakon gostovanja u emisiji "Grosses Têtes" na francuskom RTL-u.

Rami je bio u vezi s Pamelom Anderson od novembra 2018. do juna 2019. godine, a čini se da je konačno prebolio kanadsku 56-godišnjakinju.

On je u emisiji "Grosses Têtes" pred televizijskim auditorijem počeo zavoditi 61-godišnju francusku pjevačicu Liane Foly.

"Sviđa mi se Liane Foly", rekao je Rami, a potom joj se direktno obratio.

"Kada pjevaš, uzbuđuješ me", rekao je Rami, a voditelj Laurent Ruquier ga je prekinuo pitanjem: "Da li ti se stvarno ona sviđa?".

"Da, veoma je lijepa", rekao je Rami.

"Postidjet ću se... Ali lijepo je čuti takve riječi od mlađe generacije", rekla je Foly koja je pjevačku karijeru počela 1984. godine, godinu prije nego što je Rami rođen.

Da li će Foly "pasti" na ove Ramijeve riječi, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - štoperu koji je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo 2018. godine se definitivno sviđaju starije žene.