sport
0

Nikić: Ako prođemo Baškimi, bit će to svjetska senzacija

NINA
Nogometni klub Žepče danas igra jednu od najvažnijih utakmica u svojoj historiji. U 20 sati na Bilinom polju u Zenici Žepčaci će pokušati napraviti senzaciju i dostići visoku prednost svojeg protivnika.

U revanš utakmici prvog pretkola Kupa UEFA Makedonski Baškimi “brani” 3:0, rezultat koji im je dodijelila UEFA zbog birokratske pogreške Žepčaka.

Šef stručnog štaba Žepča Nikola Nikić ističe da će njegova ekipa pokušati napraviti senzaciju.

“Nemamo šta izgubiti! Zato možemo u ovaj susret ući bez imperativa i igrati opušteno. Ako ne uspijemo, neće biti kraj svijeta jer smo ionako već otpisani. No, ako pobijedimo i prođemo, bit će to svjetska senzacija”, izjavio je trener Nikola Nikić.

U skladu sa svojom napadačkom filozofijom Nikić će napasti Makedonce. Neće to biti bezglava jurnjava na Ugrenovićeva vrata, ali će najvjerojatnije početi s tri napadača.

Za njega je najvažnije, kaže on, da igrači pruže “mušku” igru. Blamaža Zrinjskog, kojoj je u Mostaru prisustvovao i Nikić, dovoljno je upozorenje njegovim nogometašima.

“Najvažnije je da ne odigramo kukavički. Ako izgubimo, Bože moj, ali ako se ne budemo borili, to je katastrofa. Naš je cilj pobjeda i na teren ćemo izaći da bismo pobijedili. Mislim da možemo pobijediti. Hoće li to biti s jedan, dva ili pet golova razlike, vidjet ćemo”, kazao je Nikić.