Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam ono sa onim ameerom ma onaj njegov trener ko nešto mu nije jasno kao trebao je da bude pojen za onog nejgovog jenkija, a jado nije ni znao šta mu bi. Amel je raja ako ko ima problema naka obuće kimono pa protiv amela, mislim da bi ubrzo promijenio mišljenje. Da nam je još takmičara iz svih vrsta sportova koji će zadovoljiti i natjecati se pa makar i ne osvojili neke važne rezultate, a kasnije bilo bi i toga. Ja mislim da je amel ok uz koliko para trenira, zato mi bosanci kafanski mozgovi, puno pričamo a ništa ne radimo, i svako hoće da je najpametniji. Dobro je onaj Meša Selimović rekao: \"Ovaj narod samo nevolja ujedini\". Mislim da bi pojedinci više voljeli da im Ceca kurava zasvira na koševu ili zetri, ma jok ona če balijama na koševu, ne pjeva ona za male pare. Nego Amele svaka čast i samo naprijed ...
svaka cast amelu.... cuo sma da ga je u jednoj od izgubljenih borbi ( protiv madjara) sudija dobro pokrao.... nista novo za nas sport..... uzmite u obzir da mu je ovo prva borba poslije ozlijede i da nije imao ni jedan kontrolni mec... amele svaka cast.
Čestitam šampione i pored povreda bacaš levate na glavu.
Mekicu, svaka cast! Zaisa nije korektno sudjenje u mecu protiv Madjara!!! Tebi svaka cast!!!!
Ne znam da li ste gledali borbe al ih je Amel razgulio...Sudije su ispale supci a Mekic je beton osvjetlao je obraz.MEKA SVAKA CAST
Amele svaka cast, a ovi kriticari koji preseravaju mogu sa tobom jedan na jedan ako imaju muda...
svaka cast za amela drzava se nije udostojila dati ni pristojan dzeparac ovim ljudima
Svaka cast svima njima koji su otisli da predstavljaju ovaj jad i cemer od drzave. I za Boga miloga... dajte Fazliji mjesto nachelnika pa da neko drugi vidi OI ili ga proglasiti za Marshala reprezentacije.
Svaka cast Ami!!! Za veci uspjeh treba i vise sportasa. Treba nam neko ko ce napraviti podvig, pa da se klinici u domovini ugledaj na njega.
svaka cast ;)
Amele svaka ti cast...ti si vrhunski borac,a bit ce jos takmicenja mlad si ti
obzirom da kod nas ne postoje nikakvi uslovi za razvoj i unaprijeđenje nekog sporta, dobro je da uopšte imamo naše predstavnike na OI. Ali nema razloga momku čestitaki kad nije ništa osvojio, jebo ti onu \"važno je učestvovati\", rezultat se pamti a sve ostalo je p.... dim!! svaka čast Amelu na trudu i svemu ostalom što ulaže u sport kojim se bavi, ali ne može mu se čestitati na rezultatu!
trebalo je otici na olimpijadu.jes da svaki put uglavnom idu isti likovi.. cestitke na \"uspjehu\"
SVAKA CAST AMELU! Dvije pobjede! Kad covjek samo pogleda drzave koje mnogo vise ulazu u sport i njihov (ne)uspijeh onda je svaka pobjeda nasih takmicara OGROMAN napredak! Kriticare pozivam da prezentuju svoj licni uspijeh, da vidimo sta su to oni uradili od svog zivota. Cisto da znamo odakle im pravo da bilo koga razapinju!
cestitamo maistore!