Promo
19

Ljetna akcija na WWin-u: 20 posto bonusa na uplatu karticama

WWin kladionica
WWin kladionica
Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji u mjesecu julu uplate na Wwin putem kreditne kartice.

Uplatite kreditnom karticom (Visa, Master, Maestro) na WWin u mjesecu julu i osvojite 20 posto bonusa na prvi dnevni depozit. Uplatite bez provizije.

Maksimalan iznos bonus je 200 KM ili 100 eura, a akcija vrijedi za mjesec juli.

Ne propustite ovu sjajnu priliku.

WWin kladionica
WWin kladionica

Jackpot - Zavrtite za 114.000 KM

Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrtite i isprobajte svoju sreću.

Zaigraj AMUSNET (EGT) slot igre na WWin.com i osvojite jackpot koji je narastao na 114.000 KM (58.000 eura) te i dalje raste.

Doživite vrhunsko online kazino iskustvo na WWin.com sa preko 30 provajdera usluga i više od 2.000 uzbudljivih igara. Širok izbor igara na WWin casinu garantuje vrhunsku zabavu za svačiji ukus - od slotova do klasičnih stolnih igara i opcija za dilere uživo. Istražite uzbudljive tematske igre u WWin kazinu.

Volite drevne mitove ili luksuzne avanture? Pronađite svoju čaroliju među najpopularnijim temama Daleki istok, Voće, Pirati, Avantura, Stvorenja, Vodeni svijet, Egipat, Magija, Mitovi…

WWin kladionica
WWin kladionica

Cashback - svaki dan

Znate li da Vam WWin svaki dan vraća keš novac na račun, i za sada je jedini u BiH sa vraćanjem stvarnog novca na račun?

Još jedna sjajna karakteristika WWin.com kako online kasina tako i sportskog i live klađenja je povrat novca (cashback). Ova promocija omogućava igraču da vrati dio svog novca i osvoji veliki dobitak ili jackpot. Ovo je sjajan način da povećate svoje šanse za veliki dobitak - svaki dan - jer su promocije povrata novca svakodnevne.