Igraju dva finala
56

"Svi za jednoga, jedan za svi": Kako je ovaj gaf postao hit u Srbiji pred veliki sportski dan

K. H.
Foto: FIBA
Foto: FIBA
Citat selektora košarkaša Srbije Svetislava Pešića, u kojem je napravio gaf i umjesto "Svi za jednoga, jedan za sve", napisao "jedan za svi", s razlogom je postao hit u ovoj državi. Razlog? Ova država sutra će igrati dva finala - u košarci i tenisu. I to nije sve.
Iako se ova greška prvobitno prikazivala kao gaf, sada je u srbijanskim medijima, ali i posebno komentarima na društvenim mrežama postala vrlo popularna. Jasno, razlog su dva finala koja će se sutra u Srbiji pomno pratiti.

Isti dan kad srbijanski košarkaši igraju finale Svjetskog prvenstva, finale US Opena igra i Novak Đoković. S tim u vezi, tamošnji sportski fanovi s razlogom se nadaju osvajanju dva velika trofeja u istom danu.

"Znate sutra ko igra finale... Mi igramo protiv Njemačke, vjerojatno to niko dosad nije očekivao, ali mi smo i očekivali. To je važno što smo mi očekivali. Ja sam očekivao Njemačku u finalu, ne zbog toga što su ostale ekipe slabije, već zbog toga što je Njemačka na ovom prvenstvu pokazala najviše uz nas", rekao je Pešić u najavi utakmice i dodao:

"Oni nisu izgubili nijednu utakmicu, imali su perfektno prvenstvo, to mene ne iznenađuje, jer ja znam tu ekipu, znam trenera, znam igrače, znam najveću kvalitetu, a to je kontinuitet."

Finalni meč između Srbije i Njemačke na Mundobasketu se igra u nedjelju s početkom u 14:40 sati, dok će Novak Đoković u finalu protiv Daniila Medvedeva igrati od 22 sata.

Uz sve to, sutra će odbojkaši Srbije igrati osminu finala Evropskog prvenstva protiv Češke, taj meč je na rasporedu u 18 sati, a onda će u 20:45 sati nogometaši igrati protiv Litvanije meč kvalifiakcija za Euro 2024. godine.