Košarka
0

Sutra utakmica Sloboda Dita i Borac Nektar Banja Luka

FENA
Treće kolo Lige 8 za prvaka BiH u kojem se košarkaši Sloboda Dite u Tuzli sastaju s ekipom Borac Nektar iz Banja Luke bila je tema današnje press konferencije održane u Klubu.

Trener Sloboda Dite Senad Muminović istaknuo je kako je ekipa Borca vrlo ozbiljan protivnik, ali kako njegovim košarkašima motiva ne nedostaje jer su svjesni značaja sutrašnje utakmice.

"Borac je ekipa koja je u istom sastavu od početka Prvenstva i veoma dobro igraju. To što u prva dva kola Lige 8 imaju loše rezultate nije pravi odraz i slika njihove igre i mogućnosti. Ono što smo mi uradili u Širokom Brijegu dobit će na težini i značaju upravo u sutrašnjoj utakmici, ako uspijemo odigrati kako treba. Bez te pobjede rezultat iz Širokog Brijega ništa ne znači jer su upravo Banjalučani naši izravni konkurenti za ulazak u polufinale. Očekujem kvalitetnu utakmicu i nadam se pobjedi."

I košarkaš Sloboda Dite Vladan Jocović slože se s trenerom Muminovićem te dodaje da je Borac vrlo iskusna ekipa koja je njihov izravni konkurent za polufinale ali da uz jaku i agresivnu obranu i uz dobar skok mogu doći do pobjede.

Svi igrači Sloboda Dite spremni su za susret s Borcem osim Dejana Jeftića koji i dalje ne igra zbog ozljede prepona.

Utakmica protiv ekipe Borac Nektar igra se u maloj dvorani Mejdana u subotu, 19. travnja od 19:30 sati. Komesar susreta je Milan Plavšić, a sudit će Petar Obradović, Medin Duškaj i Saša Babić.

Utakmica 4. kola Lige 8, protiv ekipe Igokee Partizan igra se u Aleksandrovcu u utorak, 22.travnja. Komesar susreta je Toni Matić, a sudit će Milan Adamović, Haris Bijedić i Denis Ćorić.

SLOBODA DITA: Halilović (cap), M. Milošević, Hrnčić, Halilbegović, Albijanić, Peršić, Tomović, Tanasilović, Matić, N. Milošević, Jocović, Ross.