Tuzla
0

Sloboda Dita sutra igra protiv ekipe Leotara

FENA
Pred košarkašima Sloboda Dite utakmica je 20. kola Prvenstva BiH, u kojoj se sastaju s ekipom Leotara iz Trebinja, što je bila tema današnje redovite konferencije za novinare u prostorijama toga klubu.

Utakmica sa Leotarom dolazi u nezgodno vrijeme jer, kako kaže trener Senad Muminović, ekipa ima dosta problema s ozljedama.

"Poslije utakmice s Vitezom nisu trenirali ni Lerić ni Albijanić, a sinoć smo imali problema s ozljedama Jovanovića i Peršića, tako da je ekipa prepolovljena. Tko će od njih nastupiti, znat ćemo više sutra. Ipak, naše je da odigramo najbolje što možemo i da pokušamo dobiti utakmicu. Ekipa Leotara vrlo je nezgodna, što je pokazala i u prvom dijelu Prvenstva, kad smo izgubili u Trebinju. Očekujem težak susret ali očekujem i od svih igrača da pruže, ne sto, nego dvjesto posto svojih mogućnosti", kazao je Muminović.

Novinarima se u ime košarkaša obratio Ninoslav Milošević, kazavši da je recept za pobjedu protiv Leotara prvenstveno ozbiljan pristup, koncentracija, požrtvovanost, i, naravno, ispunjenje zadataka koje trener postavi.