Košarka
0

Poznati sudionici All Stars susreta NLB lige

FENA
Nakon glasovanja navijača i trenera doznali smo imena sudionika prvog All Stars susreta regionalne košarkaške NLB lige koji će se 27. prosinca održati u ljubljanskoj dvorani Tivoli.

Početne petorke Istoka i Zapada odabrali su posjetitelji službene web adrese lige, dok su treneri svih klubova svojim glasovima popunili sastave. Momčad Zapada vodit će trener Cibone Dražen Anzulović, a u prvoj petorci su Davor Kus (Cibona), Rannikko (Olimpija), Milić (Olimpija), te Markoišvili (Olimpija) i Pavić (Helios), a u momčadi su i English (Zadar), Warren (Cibona), Paravinju (Slovan), Tomić (Zagreb), Broyles (Zagreb), Preldžića (Slovan) i Trohu (Helios).

Istok će voditi trener FMP-a Vlada Vukoičić, a u početnoj petorci će biti Tripković (Partizan), Vasiljević (Bosna), Gurović (Crvena zvezda), Erceg (FMP) i Drobnjak (Partizan), a osim njih nastupit će i Perović, Jeretin (Budućnost), Rašić (FMP), Joksimović (Hemofarm), Bavčić (Bosna), Popović (Crvena zvezda) i Opačak (Široki). Momčad će voditi trener FMP-a Vlada

Osim utakmice gledatelji će imati priliku vidjeti i natjecanje u gađanju trica, te zakucavanju.