Košarka
27

Počela prodaja ulaznica za koncert "Svi smo mi Bosna" i Memorijalni turnir Mirza Delibašić

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Prodaja pojedinačnih i paket ulaznica za koncert "Svi smo mi Bosna" i XII Memorijalni turnir "Mirza Delibašić" zvanično je počela, saopćeno je iz KK Bosna-Royal.

Kako bi izašli u susret svim zainteresiranim, pored najavljenih prodajnih mjesta u BKC-u i na platou KSC Skenderija, ulaznice se od danas mogu kupiti i na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba od kojih su tri u SCC-u. Svi koji kupe ulaznice za koncert i turnir te zlatne sezonske ulaznice automatski postaju i članovi KK "Bosna-Royal" putem sistema članskih kartica Naša kartica, dodaju iz Kluba.

Koncert "Svi smo mi Bosna" na kojem će nastupiti sarajevski rock'n'roll bendovi Konvoj, Erogene zone, Skroz, Sikter i Futavci te Davor Sučić Sula, poznatiji kao Sejo Sexon iz Zabranjenog pušenja, održat će se u KSC Skenderija u četvrtak, 15. septembra sa početkom u 20 sati.

Koncert čiji će se kompletan prihod preusmjeriti za KK Bosna-Royal, bit će uvod u 12. Memorijalni turnir "Mirza Delibašić" na kojem će učešće uz domaćina i organizatora KK Bosna-Royal uzeti i KK Cedevita Zagreb, KK Budućnost Voli iz Podgorice i KK MZT Skopje Aerodrom, a čije se utakmice igraju u u KSC Skenderija 16. i 17.septembra u terminima od 18:00 i 20:30 sati.

"Dolaskom na koncert i turnir svaki posjetitelj svoju ulaznicu na ulaznim mjestima zamjenjuje za člansku karticu KK Bosna Royal koja je ujedno i kartica lojalnosti u programu lojalnosti 'BUDI BOSNA'", istakao je Goran Perc, PR Manager sarajevskog kluba te u ime KK Bosna-Royal pozvao sve ljubitelje košarke da budu dio ovog važnog sportsko-muzičkog događaja za Sarajevo.