Doček u Miamiju
0

VIDEO / Bosh najluđi na zabavi dobrodošlice

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U Miamiju je zavladalo pravo "vruće ludilo". U njihov Heat, košarkašku ekipu, su prije nekoliko dana došle dvije velike zvijezde današnjice, LeBron James i Chris Bosh.

Uopće nitko ne dvoji od navijača Miamija, da nova dva pojačanja, uz vođu generacije Dwyanea Wadea, mogu (i moraju) ponoviti trenutke iz 2006. godine kada je Miami s Wadeom i Shaqom osvojio prvi i zasad jedini NBA naslov. Tada su preokrenuli vodstvo Dallasa 2-0 u finalu na 4-2.

Na zabavi dobrodošlice, koja je održana u prepunoj dvorani Miamija (s tim da je još desetak hiljada razdraganih navijača ostalo ispred dvorane), najluđi je bio Chris Bosh. Na veliku pozornicu su uz njega došli i, dakako, LeBron James i "gazda" Wade, a donedavni igrač Clevelanda je cijelo vrijeme bio donekle suzdržan, možda i zbog izljeva bijesa navijača Clevelanda koji mu nisu, niti neće, oprostiti odlazak iz Clevelanda.

No, u izjavama je James bio posve jasan i direktan.

"Sada kada vas sve vidim jasno mi je da sam donio ispravnu odluku. Znam i što se očekuje od mene, odnosno, od nas. Moramo postati NBA prvaci, što prije", rekao je James.

Dwyane Wade je, pak, poručio:

"Ja, Chris i LeBron. Mi smo spremni za naslov prvaka", uzviknuo je prema navijačima, prilično jasno stavivši sebe prvoga u toj rečenici.

Iako svu trojicu veže prijateljstvo, pitanje je kako će odnosi funkcionirati kada krene sezona, jer kao u svakoj ekipi tako i tamo treba postojati nominalni vođa. Logično je da to bude starosjedioc ekipe Wade, no upitno je u tom slučaju kako će se na sve priviknuti LeBron James koji nikada u svojoj karijeri nije bio u takvoj poziciji.

NBA