PROMO
603

Igrač sa Ilidže u Premier kladionici dobio nevjerojatnih 48.093,75 KM na 1 KM uplate

Jučerašnji četvrtak ovaj igrač pamtit će cijeli život jer mu je pošlo za rukom ono o čemu većina igrača sporskog klađenja samo sanja.

Iako četvrtak ne slovi kao dan sa bogatom kladioničarskom ponudom, ovaj igrač uspio je nešto što je malo kome pošlo za rukom. Na listić je stavio samo četiri para, a kvota na svakom paru bila je 15. Parovi koje je igrao bili su Halmstad - Mjallby (1/X - pobjeda domaćina na poluvremenu i neriješen ishod na kraju utakmice), AIK Stockholm - FF Malmo (2/X - pobjeda gosta na poluvremenu i neriješeno na kraju utakmice), Eibar - Betis (2/X - pobjeda gosta na poluvremenu i neriješeno na kraju utakmice) i Venezia - Chievo (2/X - pobjeda gosta na poluvremenu i neriješeno na kraju utakmice). Igrač je na kraju pogodio sva četiri para i ostvario dobitak od 48.093,75 KM, od dobitka je državi uplaćeno 4.809,38 KM poreza te je našem igraču pripalo 43.284,37 KM.

Jeste li Vi već član Premier kladionice, najveće kladionice u BiH? Ako niste, učlanite se već danas putem naše web stranice www.premier-kladionica.com ili mobilne aplikacije mobile.premier-kladionica.com. Čeka Vas jako širok izbor parova sportskog klađenja (preko 7000 parova i preko 3.000.000 specijalnih razrada tjedno) kao i naše super-popularne online igre casino igare (poker, rulet, slotovi). A uz sve to, novac na račun brzo, lako i jednostavno možete uplatiti putem Visa, MasterCard i Maestro kartica te putem X-bonova i Kliker bonova, dok isplatu možete izvršiti u poslovnici ili na Vaš bankovni račun!

Kladimo se da smo najbolji!