Olimpijske igre
0
Hellebaut zlatna u skoku uvis
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, za***ala je samo sto je odustala od preskakanja 2.07 i time joj \"oduzela \" vrijeme za odmor od par minuta. Slicno kao i u drugim sportovima, npr. u fudbalu, izmjene koje se prave u trenutcima kada druga ekipa ganja rezultat, faulovi u kosarci da se dobije na vremenu i sl....Sve je to sastavni dio igre. Cestitke za osvojeno drugo mjesto i medalju!
greska,upravu si @aaa,moja greska samo opet dodajem da ju je mala iz belgije zajebala
nije tacno da je prenosila na 205. belgijanka je iz prvog pokusaja preskocila 205 a blanka iz drugog. kasnije blanka nije uspjela preskociti sljedecu visinu,207 cm, sto joj je trebalo za pobjedu. belgijanka nije imala razloga da skace na 207 jer bi svakako bila prva i da je skakala a rusila
Ne broji joj se nista da je preskocila. I da je skakala i rusila opet bi pobjedila zbog tog napisanog u tekstu. Samo je zajebala jer joj nije dala 3 min odmora.
ma nije tako zajebala je belgijanka.posto je prva skakala blanka ova je iskoristila pravo da ne skace nego da predje na 2.09 i u slucaju da blanka ne preskoci treci put ovoj belgijanki se broji da je preskocila i to ti je to. opasni su ovi iz EU.