Formula 1
0

Schumacher: Ko zna hoću li se vratiti?

Totalsport
Njemački bivši as u Formuli 1, 40-godišnji sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher, nije odbacio mogućnost za povratak natjecanjima u Formuli 1 sljedeće sezone.

Ove se godine u minuloj sezoni već spominjao mogući Schumacherov povratak u momčadi Ferrarija nakon teške ozljede Brazilca Felipea Masse, ali ideja je propala nakon što su liječnici 40-godišnjem Nijemcu ustanovili ozljedu vrata koja bi po njega mogla imati dodatne negativne posljedice.

Nakon senzacionalnih navoda Daily Telegrapha kako bi sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher dogodine mogao voziti za Mercedes GP, oglasila se i glasnogovornica njemačkog vozača:

  • Michaelov povratak u Formuli 1 je veoma malo vjerovatan. Ali, u sportu nikad ne možete reći nikad - izjavila je Sabine Kehm.

Schumacher je ovoga vikenda nastupao na dvodnevnom humanitarnom takmičenju u karting-utrkama u brazilskom Florianopolisu, kojeg je organizirao upravo Felipe Massa.

Schumi je čak bio i ukupni pobjednik tog događaja, sa prvim mjestom u subotu i drugim u nedjelju, dok je Massa (treći i prvi) zauzeo drugo mjesto.

Njemački je vozač brazilskim novinarima ispričao da se u potpunosti oporavio od ozljede vrata. Na upit postoji li mogućnost za njegov povratak u Formulu 1 kao aktivnog vozača, samo je kratko i zagonentno odgovorio:

  • Ko zna?