Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce nam onda prvak svijeta u F1,nek bude samo poredak konstruktora onda.Isto da kaze u boksu \"nemoj me jako udarati\"...Zna li iko ista o onom liku iz Fojnice sto je otisao u Senninu skolu prije nekoliko godina.!??Alonso idi u manekene,ja bi njima stavio 5OOkS nazad i mehaniku/ulje naprijed pa brate ako znas izvoli
pa vozi picko onda za minardi
Picko jos stoji ponuda da se trkamo na motoru,F1 autu i rally autu da vidimo ko je brzi. Imas pozdrav od 125cc,250cc i 6 x moto gp sampiona. P.S. Ja imam 97 pobjeda a ti 22,ali mladji si od mene godinu dana,ako naredne godine pobijedis 75x stici ces me:))))))
Hajd, mozda se formula konacno mogne i gledat, onda ce makar sve zavisiti od aerodinamckog paketa i vozaca..a ne od toga ko ima 20KS vise..
ma nista od ovoga! ako ferrari zaprijeti da ce se povuci, ta odluka ne moze proci! dovoljno su sjebali sa medaljama, jebale ih medalje
Pa u tom i jest fazon zato što je on kanta a ne šampion.....
sta sere koji k. ?? ako je pravi sampion ima da ih podere sviju sljedece godine...