Buttonov otac
0

"Jensonov naslov doživio bih poput orgija"

Totalsport
Njemački Bild predstavio je kroz razgovor oca trenutno vodećeg vozača Svjetskog prvenstva u Formuli 1, Jenson Buttona.

John Button “izgleda poput osnivača Playboya Hugha Heffnera, a tako i živi. Ima apartman u Monacu, vozi Ferrarija, a ne radi ništa. Bivši prodavač polovnih vozila sjedi u boksu Brawnove momčadi s pola boce crnoga vina u ruci”, piše Bild.

Jednom ste izjavili da vam je svaka Jensonova pobjeda u Formuli 1 bolja od seksa. Kako biste se osjećali da osvoji naslov svjetskoga prvaka?

  • Kao da sam orgijao. Osvoji li uistinu naslov, ne znam što bi mi se većega u životu još moglo dogoditi. Tada bih sve vidio i sve proživio i ne bih bio tužan u trenutku kada me dragi Bog pozove k sebi. Slovite za kralja partija u Formuli 1. Koliko bi dugo trajala proslava naslova?

  • Cijela je ova sezona poput velikog partija i to već postaje pomalo zamorno. Ipak, vjerujem da ćemo ovoga vikenda uspjeti. I kiša mu neće smetati, ili ste zaboravili da je prvu pobjedu u Formuli 1 i u kartingu ostvario upravo pod takvim uvjetima? Padala je kiša cijeli dan, on je pobijedio, a ja poludio od sreće i izazvao kraval u boksu. Trčao sam poput luđaka. Sramota. Moglo bi se to dogoditi ponovno osvoji li Jenson naslov prvaka. Ne bih mogao garantirati za sebe, a onda bi se boks mogao malo i renovirati, jer Jenson će doći do ukupne pobjede.

Hoćete li se kladiti u to?

  • Rado, za sto hiljada funti nadalje. Ja nemam toliko novca.

  • Onda ga nabavite. Znate gdje me možete pronaći - zaključio je Buttonov otac razgovor vođen prije kvalifikacija za Veliku nagradu Brazila koje je njegov sin prošao s 14. vremenom.