Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Damira. ako neko pobijedi na 5 i kasnije.... u 12/13 grijesi, to znaci da ce neko drugi tada pobijediti i tako nece imati dovoljno poena neko ko je samo 5 puta pobijedio! Za mene je ovaj sistem bodovanja ok.
opet promjene,koje favorizuju ferrari! ako i slijedeće godine mclaren,odnosno hamilton bude prvak,opet će mijenjati pravila,bodovanje... interesantno,ali kad god ferrarijev vozač osvoji naslov,te godine se ne uvode nikakve radikalne promjene!!! sumnjivo!!! ipak,na kraju,uvijek se može oteti pobjeda hamiltonu,ili kazniti ga na bilo koji način!!! FIArri to vrlo dobro radi!!! crknite crveni žabari!!!
da su bar novinari malo informirani, bodove sad dobije prvih 8 a ne prvih 10. bernie je idiot.
Koja glupost,to znaci da mogu 5 utrka da pobijedim a u ostalih 12/13 pogrijesim 50x i budem svjetski prvak? Trenutna pravila daju mogucnost i onima sa slabijim bolidima da se bore za naslov dobrim i konstantnim voznjama(pogledaj Kubicu ove sezone) dok bi nova pravila znacila totalnu diskriminaciju slabijih timova.Za sta bi se oni borili kad im je medalja daleko kao Mars???
Puk\'o si i ti Berni ko slamka :) Jebi ga, Slavica nasla drugog jebaca ti si prdno u sis, prepiso sokici svu lovu - razumijem te - do\'aka ti Balkanka picka :D. Od Formule 1 si napravio Formu 1.