Tragedija u Barnaulu
81

Uznemirujuće / Ruski bokser jednim udarcem usmrtio čovjeka, supruga ubijenog objavila snimak

N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Bivša dvostruka ruska svjetska prvakinja u kick-boksu Lilija Vorogušina i manje poznati nekadašnji bokser Mihail Startsev učestvovali su u tragediji koja se dogodila u ruskom gradu Barnaulu, prenose tamošnji mediji.

Incident se dogodio pred mnogobrojnim svjedocima, svemu je kumovao alkohol, a kick-bokserka i bokser su ušli u sukob s muškarcem koji je, kako se vidi na snimku, imao neku vrstu štake ili štapa.

Vorogušina je udarila hendikepiranog muškarca na podu, a onda je stigao jedan od posmatrača Pavel Pohlov i razdvajao boksera Startseva od muškarca.

Potom se Pavel okrenuo i udario kick-bokserku pa ga je Startsev žestoko udario sleđa i on je pao te udario glavom u beton.

Supruga ubijenog Pohlova je na društvenim mrežama upoznala javnost o ovom tragičnom događaju te se obrušila na borce.

"Zahvaljujući ovoj životinji mojih troje djece više nema oca koji nije samo tako mogao proći pored napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od ove ološi. Moj Pavel je došao pomoći i razdvojiti ih, ali kick-boks prvakinja Vorogušina i njen prijatelj su i nas napali. Onda se dogodio taj fatalni udarac i trenutna smrt. Trenutna! Niko se od te ološi nije ni izvinio meni ili njegovim roditeljima", napisala je udovica preminulog muškarca.