Sjajna borba
4

Pogledajte najbrutalniji nokaut ove godine: Emmet "uspavao" Mitchella

E. K.
Josh Emmett (Foto: Twitter)
Josh Emmett (Foto: Twitter)
Bryce Mitchell je pretrpio uvjerljivo najteži poraz u dosadašnjoj karijeri, a brutalnim nokautom ga je savladao veteran UFC-a Josh Emmett.

Emmett je dugi niz godina poznat kao jedan od najbrutalnijih udarača i nokautera unutar UFC-ove perolake kategorije, a bogatu kolekciju nokauta je upotpunio i u sjajnoj borbi protiv Mitchella.

"To je jedan od najbrutalnijih nokauta koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Savršeno plasirana desnica. Mitchell se ukočio nakon toga", riječi su Ariela Helwanija nakon borbe koja je otvorila 'main card' UFC 296 eventa.

Mitchell je ostao bez svijesti i ukočeno je ostao ležati na tlu te mu je trebalo nekoliko minuta da vrati svijest.

Nakon što se probudio, htio je pridići se i samostalno hodati što je iznenadilo komentatora Joe Rogana koji je bio iznenađen činjenicom da mu se dopušta da hoda.

"Tako dolazi do povrede koljena. Nokautirani borci nestabilni su na nogama i nepravilno se oslanjaju. On mora sjesti", neke su od riječi Joea Rogana u tim trenucima.

Sam Mitchell je ipak hodajući izašao iz kaveza te je mirno napustio dvoranu, a nedugo poslije se oglasio i na Instagramu.

"Želim svima javiti da sam okej. Zahvaljujem vam se jer ste gledali moj meč i tako sam blagoslovljen ovog vikenda. Ne mogu se požaliti na ništa, a najviše sam zabrljao s lošom strategijom. Moja strategija bila je držati se prednjeg direkta, puno kretnji i kontrola distance, ali to me odmaknulo od pritiska koji inače jako volim vršiti i izgledao sam bojažljivo. Ja se ne borim na takav način. Ja se borim jako agresivno i ovo je sada ohrabrenje za sve koji vode nekakvu borbu u svom životu, a pritom ne mislim samo na borbu šakama, govorim o bilo kakvom tipu borbe. Budite agresivni i napadnite ono protiv čega se borite. Čak i ako izgubite tu bitku, znat ćete da ste pružili otpor i da ste se borili. Dakle, ja sam imao lošu strategiju", poručio je Mitchell.