U drugoj rundi
0

Kraj velikog rivalstva: Croata Barrio utišao prepuni Pionir i ugušio Vasu Bakočevića

E. B.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Dugo iščekivani MMA event FNC 13 je održan sinoć u Beogradu, a iako nije bila glavna borba večeri, dvoboj Vase "Psihopate" Bakočevića i Francisca "Croate" Barrija je privukla najviše pažnje.

Pred prepunim Pionirom Psihopata i Croata su odradili revanš borbe iz 2021. godine u Šibeniku, kada je argentinsko-hrvatski borac slavio nakon samo 60 sekundi borbe.

Bakočević je u najavi sinoćnjeg meča prijetio da će "otkinuti glavu" Croati, no na kraju se ispostavilo da su to bile samo prazne prijetnje.

U drugoj rundi kontroverzni Bakočević je u nekoliko navrata glavom udarao protivnika, te mu je zbog toga oduzet jedan bod.

Ti prljavi potezi Crnogorca su razljutili Croatu koji ga je srušio "double legom". Vaso se pokušao izvući i dao je leđa protivniku, kji je minutu i pol prije kraja zaključao je stražnje gušenje i prisilio je Bakočevića na predaju.

Bakočević sada u MMA ima 43 pobjede, 23 poraza i 1 remi, dok je ovo Barriju bila 11. pobjeda iz 14 profesionalnih borbi.

U glavnoj borbi večeri Nikola Joksović je opravdao ulogu velikog favorita, te je pobjedom nad Savom Lazićem odbranio titulu prvaka FNC-ove velter divizije.