Bh. kickbokser
445

Haris Biber pred Sarajevo Fight 3: Želim dokazati da sam broj jedan

Klix.ba
Haris Biber (u sredini)
Haris Biber (u sredini)
Manifestacija Sarajevo Fight 3 održat će se 10. avgusta ove godine po prvi put u hotelu Hills.

Bit će to turnir osmorice K1 boraca u kategoriji do 72 kilograma. Pored turnira osmorice bit će organizovan i Superfight mečevi po K1 i MMA pravilima.

Na turniru osmorice K1 radit će, između ostalih, i Haris Biber. Biber vjeruje kako će gledateljima priskrbiti nove elemente za priču. Naš borac je u posljednje vrijeme nizao pobjede, te podvlači kako želi dokazati da je u ovom trenutku u sjajnoj formi.

"Najprije bih htio da se zahvalim organizatorima Harisu Sipoviću i Emiru Aliću na pozivu i pruženoj prilici da pokažem i dokažem da sam broj jedan. Trenutno se nalazim na sredini svog trenažnog procesa i već se osjećam jačim nego ikada. Poslije ovakvih priprema koje vodim sa svojim timom na čelu sa mojim trenerom Muhamedom Šabanovićem vjerujem da ću biti nepobjediv. Ne obazirem se previše na potencijalne protivnike. Gledateljima obećavam da ću ostaviti srce u ringu i da će uživati prateći ovaj turnir. Na kraju se zahvaljujem doktoru Tariku Kurbegoviću, Aliji Velagiću i Abidu Oručeviću koji su uz mene'', poručio je Biber.